Spring til indhold

Virtuelt innovationstopmøde for Marokkos unge under det Dansk-Arabiske Partnerskabsprogram (DAPP)

17.06.2020  09:38

Marokkanske iværksættertalenter arbejder med projekter, der sigter mod at løse Marokkos udfordringer inden for klima, energi, turisme, landbrug og fødevarer.

Henover weekenden har marokkanske iværksættertalenter arbejdet videre med projekter, der sigter mod at løse Marokkos udfordringer inden for klima, energi, turisme, landbrug og fødevarer. Projekterne blev søsat ved ungdomstopmødet i Marokko i oktober 2019, hvor Kronprinsesse Mary og Marokkos daværende minister for unge og sport også deltog. Projekterne spænder vidt men fælles for dem alle er at de skal skabe jobs for marokkanske unge samt bidrage til at indfri FNs verdensmål.

Innovationstopmødet i weekenden, der var 100% virtuelt, indledtes med en åbningsceremoni om fredagen, hvor blandt andre udenrigsminister Jeppe Kofod, den marokkanske minister for kultur, unge og sport, Othman El Ferdaous og ambassadør i Marokko Nikolaj Harris deltog og besvarede spørgsmål fra de unge iværksættertalenter. Under selve topmødet lørdag og søndag, kunne talenterne med tæt sparring fra marokkanske og internationale eksperter arbejde videre med deres projekter og med at løse udfordringer forårsaget af covid-19 krisen. Innovationstopmødet afsluttedes søndag aften med en livestreamet session, hvor de unge iværksættertalenter pitchede deres projekter foran et panel af marokkanske og internationale eksperter.Seneste nyt

    Se alle